vegetarische boeken___ vegetarisch spiritueel

 

NIEUWS

 

voedsel varia

 

 

 

 

vega-gezond


 


Appels en spinazie tegen slechte knoflook-adem


Knoflook, het is heerlijk én het is gezond. maar ja... die knoflook-adem is niet iets waar je op zit te wachten.

Frietjes van McDonald's absoluut niet vegetarisch


Als vegetarier of veganist is McDonalds al niet echt een plek om naartoe te gaan, maar voor wie dacht dat je daar wel gewoon frietjes kan eten heeft het mis...

Gebruik deze smaakversterkers ipv (te veel) zoutBijna iedereen weet wel dat te veel zout ongezond is, maar als je toch van een beetje extra smaak houdt en je wilt niet te veel zout gebruiken, denk dan eens aan deze smaakversterkers:


Spruitjes tegen kanker


Volgens een studie van onderzoekers aan de Oxford universiteit, zou een hoge consumptie van spruiten het risico op kanker verminderen.

"Shiitake bestrijdt HPV virus"Wetenschappers van de University of Texas hebben ontdekt dat shiitake paddenstoelen waarschijnlijk het HPV virus kunnen genezen.
HPV (het humaan papillomavirus) is de meest overgedragen infectieziekte door geslachtsverkeer en wordt ervan verdacht kanker te veroorzaken.

Het antwoord van moeder natuur voor gewichtsverliesGarcinia Cambogia is een pompoen-achtig fruit dat groeit in  Zuid-Oost Azië en India en bevat een essentieel bestandsdeel HCA (Hydro citroenzuur), dat wordt gewonnen uit de schil van de vrucht.
HCA is een zuur dat bekend is vanwege vele voordelen. De toename in Serotonine helpt emotionele eters om beter te slapen en draagt bij aan een beter humeur. HCA onderdrukt tevens de eetlust.

De voordelen van pompoen, soja, tomaten en knoflook

Voedingsdeskundigen aan de Universiteit van Florida geven het advies om dagelijks producten te eten met zoveel mogelijk fytochemicaliën.
Fytochemicaliën bezitten antioxiderende eigenschappen. De meest effectieve fytochemicaliën zitten in knoflook, tomaten, sojabonen en pompoen.

Melkdrinkers leven korterMelk is bestemd voor het kind van de koe, het kalf. Maar in plaats van dat het kalf heerlijk bij z'n moeder mag drinken, wordt de melk gestolen van de koe en het kalf en aan de mens ter consumptie aangeboden. Buiten het feit dat dit zeer onnatuurlijk is, heeft nieuw onderzoek (wederom) aangetoond dat melk ook nog eens zeer ongezond is. Sterker nog; van veel melk drinken ga je eerder dood.

Plantaardige cosmeticaMoment de Bonheur Eau de parfum 50 ml
Als vegetarier of veganist is het wel zo prettig te weten dat de cosmetica die je gebruikt, geen dierlijke ingrediënten bevat.
Het zou helemaal mooi zijn als de cosmetica voor 100% plantaardig is.
Dan bent u bij Yves Rocher helemaal thuis.

100% plantaardige Omega3Omega-3 is goed voor hersenen, hart en ogen. Omdat ons lichaam zelf geen Omega-3 aanmaakt, halen we het uit voedsel en voedingssupplementen, zoals vette vis en visolie capsules. Maar diervriendelijk, duurzaam of gezond is het gebruik van visolie niet, nu 87 % van de zeeën overbevist is en veel vissen vervuild zijn met gevaarlijke stoffen, zoals dioxines en pcb's.

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Next >>

vegetarische-restaurants

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RESTAURANTS:

Rawfood restaurants en juicebars
 

 

 

 

afvallen

AFVALLEN

 

 

 

zuivelvrij?ZUIVELVRIJ?
 

 

 

 

Links